Újra menő a csavart konty

Lehet, hogy újra divatba jön a csavart – más néven francia – konty, legalábbis egyre több híresség választja ezt a hajviseletet vörös szőnyeges eseményekre. Legutóbb Jesscia Alba érkezett a 24., éves Footwear News Achievement díjátadóra komolyan bezselézett és felcsavart hajjal – írja a glamour.com. Ez az egyszerű frizura azonban nem áll jól mindenkinek. Ha olyan szorosan csavarjuk a kontyot, mint Alba, oldalról úgy nézhetünk ki, mint akinek alig van haja, vagy úgy, mintha rövid hajunkat nyalnánk hátra.

Blake Mycoskie cipőtervező és Jessica Alba
Blake Mycoskie cipőtervező és Jessica Alba

Ha mégis emellett a hajviselet döntünk, könnyen elkészíthetjük: kifésüljük hajunkat, kicsit feltupírozzuk, oldalra fésüljük és egy hajtűvel rögzítjük. Ezután megfogjuk oldalra tűzött hajunkat, és egy határozott mozdulattal a fejtetőre kanyarítjuk, majd több helyen letűzzük és keményre lakkozzuk, akárcsak a videóban:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.