Lady Gaga műszempillája a kávéjában landolt


"Jól indul a nap, ha az ember műszempillája beesik a Folgers kávéjába" - írta hétfő reggel Lady Gaga Twitteren, a kellemetlen baleset mellett arra is utalva, hogy milyen kávét iszik.

A rövid bejegyzéshez kép is tartozott, amin az látható, hogy éppen egy villával próbálja kihalászni a kávéval keveredve egész gusztustalanul összetapadt műszempillát.

Lady Gaga műszempillája beleesett a kávéba (Forrás: Twitter)
Lady Gaga műszempillája beleesett a kávéba (Forrás: Twitter)

A leesés körülményeiről nem írt az énekesnő, mindenesetre egy jól felragasztott műszempilla akár három hetet is kibír anélkül, hogy leesne, illetve bírja a szaunát meg az uszodát is. Úgy látszik, a kávégőz az már túl sok volt neki.

A műszempilláról azon felül, hogy elég ronda lesz a kávétól, és hogy a soros típusú műszempillák közé tartozik, sokat nem lehet megállapítani. Esetleg annyit, hogy a mindig borzasztó extrém Lady Gaga a műszempilláit tekintve kifejezetten konzervatívnak mondható.

Lady Gaga
Lady Gaga

Például nem lovacskás vagy tollas műszempillát hord. Annyit viszont innen távolról is szívesen tanácsolunk neki, hogy legközelebb viseljen a stílusához jobban illő, diszkógömbös változatot, azt sokkal könnyebb lesz megtalálni a kávéban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra