Az állatmintás Jane Fonda szerint öregedni jó

A V Magazine híres arról, hogy többféle címlappal lehet kapni nem éppen sűrűn megjelenő lapszámait. Az aktuális, vagyis a 68. szám esetében sincsen ez másként, a Who Cares About Age (magyarul: Kit érdekel a kor?) mottóval ellátott magazin háromféle borítóval kapható: az egyiken a 61 éves Sigourney Weaver látható, a másikon  a nála három évvel idősebb Susan Sarandon, a harmadikon pedig a 72 éves Jane Fonda.

Bár Hollywood még nem akar leszámolni a fiatalságkultusszal, a magazinnak mindhárman azt mondták, hogy nem igazán hatja meg őket, hogy a többség mit gondol az öregedésről, ők sokkal magabiztosabbak, sokkal csodálatosabbnak érzik magukat, ami a belső értékeket illeti.

Klikk a képre!
Klikk a képre!

A magazin számára természetesen belső fotók is készültek, az egyiken a plasztikai beavatkozásokat annyira mégsem megvető Jane Fonda látható egy szűk, állatmintás összeállításban. "Jó oldala is van az öregedésnek. Minél idősebb valaki, annál kevésbé fél. A kutatások is bizonyították, hogy az idős emberek nem aggódnak annyit. Kevesebb bennük a rosszindulat, nem szemlélik annyira negatívan a dolgokat. Nagyon kevés dolog idegesít" - nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette, soha nem unatkozik, mindig új ötletei vannak, legyen szó akár egy DVD-ről, egy könyvről vagy filmekről.

Önnek melyik címlap tetszik jobban?

Susan Sarandon, aki korábban igazi pin-up lányként pózolt Timothy White fotós kamerája előtt, úgy véli, az élet túl rövid ahhoz, hogy folyamatosan a külsőnk miatt aggódjunk. "Ha már 25 évesen zavar az, ahogyan kinézel, akkor bizony nehéz életed lesz" - nyilatkozta a színésznő, aki nem igazán érti azokat a fiatal lányokat, akik folyton panaszkodnak amiatt, hogyan is néznek ki. "Csak élvezd az életed, és ne aggódj amiatt, hogy túl nagy a combod" - tette hozzá Sarandon, aki nem vágyik arra, hogy 20 éves legyen: "Annyival bölcsebb vagyok, és jól érzem magam a löttyedt, megereszkedett bőrömben.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek