Kate Middleton esküdjön hatalmas I Love You felirattal

Az 1. ajánlat
Az 1. ajánlat

A Viktor & Rolf tervezőpárost nem kell bemutatni azoknak, akik kedvelik az extravagáns divatot: például a Megasztárban dolgozó stylistok is zömében őket jelölték meg kedvencnek a múlt héten. A holland designerek kedvence pedig a jelek szerint a frissen eljegyzett Kate Middleton.

Twitterjükön legfrissebb kollekciójukból tettek közzé egy képet azzal a szöveggel, hogy “Kate Middleton hozzámegy Williamhez. Reménykedjünk…” A fotót egy második és egy harmadik kép is kísérte, amelyekkel szintén a menyasszonyi ruhára nézve próbáltak ötleteket adni a brit királyi családnak.

A 2. ajánlat
A 2. ajánlat

Ezek közül a második szintén a most októberben tartott bemutatóról való, a 2011-es tavasz-nyári kollekcióból. Az első két ruha geometrikus formákból áll össze és a fehér különböző árnyalatait kombinálja különböző mintákkal.

Az elsőhöz elképesztő vállrész is tartozik, amelyet óriási mandzsettákból varrtak össze, míg ez a második számú ajánlat valamivel visszafogottabb, emberibb, könnyedebb és nőiesebb. Mindkét ruhához áttetsző fehér fejdísz tartozik, amit akár menyasszonyi fátyolként is értelmezhetnénk, ha a környezet éppen úgy kívánná.

A 3. ajánlat
A 3. ajánlat

Harmadik lehetőségnek pedig 2005. ősz-téli divatbemutatójukról ajánlottak a leendő hercegnő figyelmébe egy ruhát. Ezen egy hatalmas I love you felirat látható a Coca-Cola-logóra emlékeztető írással és színösszeállításban. Az ötlet annyiban nem egészen eredeti, hogy Baz Luhrman 1996-os Romeó+Júlia-feldolgozásában többször is feltűnik egy hatalmas kólás L’Amour-felirat (lásd alább), ami azóta többé-kevésbé a giccsmániás rendező egyik védjegyévé vált.

A holland tervezők talán ennek hatása alatt készítették el saját szerelmes ruhájukat, amelyet most Kate Middleton esküvőjére ajánlanak annak ellenére, hogy a máris 2011. legfontosabb esküvőjének tartott eseményen mégse vonulhat be a menyasszony egy 2005-ös ruhában.

A L'amour-logó a Rómeó + Júlia című filmből
A L'amour-logó a Rómeó + Júlia című filmből

Melyik lenne a legjobb menyasszonyi ruha a leendő hercegnőnek?

Ön azért el tudná képzelni a három Viktor & Rolf-ruha közül bármelyiket a jövőre esedékes királyi esküvőn? És vajon Kate Middleton bevállal-e majd valami hasonlóan merészet menyasszonyi ruhának? Az első kérdésre a szavazógéppel azonnal megadhatja a választ, a második viszont csak hónapok múlva derül majd ki.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek