Carey Mulligham a legjobban öltözött sztár

A Harper’s Bazaar idén is összeállította a legjobban öltözött nők listáját: tavaly Victoria Beckham állt az élen, idén azonban egy 25 éves angol színésznő, Carey Mulligan megelőzte. Szakavatott zsűri válogatott a hírességek közül: a lap szerkesztője, Lucy Yeomans, illetve Stephen Jones, Kim Hersov és Erdem Moralioglu divattervezők.

Mullingant a 2009-es Egy lányról című filmből ismerhetjük, amiért BAFTA-díjat, Oscar és Goldan Globe jelölést kapott. 2005-ben a Büszkeség és balítéletben debütált, idén a Tőzsdecápák – a pénz nem alszik című filmben láthatjuk. Rendszeresen részt vesz vörös szőnyeges eseményeken, és sosem hibázik. „Hatvanas évek, francia újhullám… Olyan, akár egy Godard-film színésznő, ugyanakkor nagyon modern” – mondta a lap egyik zsűritagja, Erdem Moralioglu divattervező.

A második helyezett Victoria Beckham azzal nyerte el a Harper’s Bazaar zsűrijének tetszését, hogy mindig csak olyan ruhát hord, ami jól áll neki. Az első helyről idén azért csúszott le, mert bár frizuráját gyakran változtatja, az öltözködés terén már nem kísérletez: „Victoria megtalálta a saját stílusát. Lánybanda-celebből sikkes, elegáns nővé érett, komoly ruhatárral” – indokolta döntését a zsűri.

A harmadik helyezett Yasmin Le Bon, modell és tervező, negyedik Alexa Chung, tévés műsorvezető, ötödik Florence Welch, énekesnő. Tilda Swinton és Natalia Vodianova még belefértek az első 10-be, Gwyneth Paltrow lett a 11-dik, de az állapotos Stella McCartney, Kate Moss és Sienna Miller is jól öltözöttnek számít a magazin szerint.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek