A legnagyobb modellsztárokon az aranyló Balmain-ruha

Nyáron három magazin címlapján is szerepelt két egymásra hasonlító ruha a Miu Miutól. A Balmain most alaposan lekörözte a másik márkát, ugyanis pár hónap leforgása alatt hat különböző kiadvány címlapjára került fel egy-egy olyan modell, aki az ő egyik fényes, aranyszínű ruhájukat viseli.

Ami a címlapdömpinget illeti, minden a német Vogue augusztusi számával kezdődött. A címlapfotózáson Abbey Lee volt a szerencsés kiválasztott. A sor Claudia Schifferrel folytatódott, aki a Zeit magazin októberi, jubileumi kiadásának egyik változatában viseli a feltűnő ruhát. Kolléganője, Cindy Crawford az indiai Vogue múlt havi számának címlapján látható egy aranyló holmiban, ami sokak szerint egyébként nem a miniruha, hanem az előbb is említett hosszabb kreáció.

És itt még nincs vége: Anna Dello Russo a 10 magazin őszi száma kedvéért vette fel a Balmain-kreációt, míg Toni Garrn a spanyol Vogue novemberi kiadásának legelső lapján tűnik fel egy aranyló ruhában. Natalia Vodianova pedig a brit Harper's Bazaar decemberi kiadásában feszít csillogó göncben. A hírek szerint legalább még egyszer feltűnik majd a címlapon egy fénylő Balmain-holmi, és ha minden igaz, Anna Hathaway viseli majd a brit Elle decemberi számában – írja a New York Magazine.

A lap még azt is tudni véli, hogy konkrétan az aktuális kollekcióból a 22-es sorszámmal ellátott darabot viseli minden  modellsztár, de valószínűleg ez nem igaz, mert van még egy nagyon hasonló, ám hosszabb darab, így azért az sem lehet, kizárni, hogy pár címlaplány ez utóbbit viseli.

Ön szerint melyik címlaplánynak áll legjobban az aranyló ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek