18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mihalik Enikő megmozgatja a melleit

Mihalik Enikőtől már teljesen megszokott, hogy félmeztelenül pózol a divatanyagokban, és a különleges technikai megoldások sem idegenek tőle, múltkor például úgy táncolt, ahogy nyomtuk. Most nem mi mondjuk meg neki, hol simogassa magát: a NOWNESS multimédia-projektje keretében Sebastian Faena fotós és filmrendező örökítette meg a magyar modellt és a testét kis felületen takaró ékszereket. (Legyen türelmes, a csöcsök nem mozdulnak azonnal.)

mihalik250

Az anyag érdekessége, hogy az állóképek egyszer csak bemozdulnak, Mihalik kecses mozdulatokkal és buja tekintettel végigsimítja testét (vagy pislog) majd visszamerevedik az eredeti pózba. Az anyagban Faena igyekezett Mihalik és az egykori Miss Argentina, Isabel “Coca” Sarli közti hasonlóságra helyezni a hangsúlyt. A fotók hat luxus-ékszerész munkáit mutatják be: a stylist, Beth Fenton Bulgari, Cartier, De Beers, Fabergé, Tiffany & Co és Van Cleef and Arpels ékszereket válogatott össze.

Faena az új technikával érdekesebbé tette a divatanyagot, és, mint elmondta, ebben Mihalik is nagy segítségére volt: „Nagyon expresszív, és nagyon szeret a kamerának pózolni. Odafigyel, óvatos, megérti, amit kérek és mindent végre is tud úgy hajtani, ahogy szeretném” – nyilatkozta a lapnak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek