A francia Vogue eltüntette Marion Cotillard szemöldökét

Klikk a többi képért!
Klikk a többi képért!

A francia színésznő szerepel a divatmagazin francia kiadásának szeptemberi címlapján. A címlapfotó, valamint a lapban látható többi kép mind hasonlít azon fotósorozat darabjaira, amik az olasz Vogue augusztusi számában jelentek meg Ranya Mordanova és Naty Chabanenko főszereplésével. Igaz, Marion Cotillard testét nem díszítik különböző ábrák, viszont az ő szemöldökét szinte láthatatlanná tették.

Ezek szerint a borotvált, kiszőkített vagy bármilyen más módon álcázott szemöldök trendjét sikerült átmenekíteni erre a szezonra is. Ezt bizonyítja az is, hogy a Love magazin szeptemberben megjelenő számának egyik címlaplánya, Alessandra Ambrosio is majdnem szemöldökmentes, ahogyan Lara Stone is a szintén a következő hónapban megjelenő W magazinban. Igaz, nála ez nem számít újdonságnak. Lauren Boyle divattanácsadó tavaly azt nyilatkozta, hogy a szemöldök az arc meghatározó része, és eltüntetése mechanikusabbá tesz minket, megfoszt a szexualitásunktól is.

Ön szerint kevésbé dögös Marion Cotillard szemöldök nélkül?

Tegyük hozzá, az elképesztő átváltozásokra képes színésznőnél nem biztos, hogy ilyen drasztikus következménye lenne ennek. Egyébként nem ez az első eset, hogy Marion Cotillard szemöldöke némi átalakuláson megy keresztül. Amikor Edith Piaf bőrébe kellett bújnia a La vie en rose/La MômePiaf című filmben, akkor bizony nagyon vékonyra kellett szednie a szemöldökét, hogy minél jobban hasonlítson a francia énekesnőre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra