Gisele Bündchen bűne, hogy bő rá a szűk ruha

Jelenleg ő a legkeresettebb szupermodell, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindenki odáig van érte, meg vissza. Most éppen ruhaviselete miatt kezdte el fikázni a Daily Mail.

Gisele Bündchen egy Sao Paoló-i rendezvényen tette tiszteletét, és a nyilvánosság elé egy Herve Leger ruhát választott. A ruhában semmi kivetnivaló sincs, kifejezetten szép darab. A lap szerint a modell bűne az, hogy a 2008 óta oly népszerű ruhát nem rendeltetésszerűen, vagyis nem teljesen a testére feszülően viselte.

A Herve Leger miniruhájának az lenne a lényege, hogy feszüljön, és a csíkoknak köszönhetően optikailag javítson a viselője alakján. Bündchenen azonban lötyögött a ruha, és olyan hatást keltett, mintha nem a megfelelő méretet választotta volna a stylistja. (A fenti videón 1:25-től látszik jól a ruha.)

Klikk a képre!
Klikk a képre!

Ez a típusú ruha, aminek az egyébként kb. 900 dollárról (195 ezer forint) indul, nagyjából 2008 óta állandóan felbukkan a vörös szőnyegen, és már szinte minden híresség viselte legalább egyszer a verzióját. Legutóbb Paris Hiltonon láthattuk a bandage ruhát, és bár az örökösnő a legbénább Marilyn Monroe-imitátornak bizonyult, a fehér ruhája pont úgy állt rajta, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek