Sötét rúzs, látható szemöldök, halvány szemhéjfesték az őszi trend

Az olasz Vogue szépségkiadványának címlapján Naty Chabanenko és Ranya Mordanova szerepel, és rajtuk láthatjuk viszont a lap által előrevetített sminktrendeket. A magazin elképzelései szerint az őszi divatot a világos szemhéj és a sötét rúzs határozza meg. Ez utóbbi, vagyis a sötét rúzs jelenthet akár lilát, tűzpirost és feketét is, míg a modellek szemhéjai első ránézésre tényleg olyanok, mintha nem viselnének sminket.

Kattintson az olasz Vogue képeiért!
Kattintson az olasz Vogue képeiért!

A képek megvalósításhoz a fotóson, Emma Summertonon kívül a Lady Gaga egyedi megjelenéséért felelős Kabuki is hozzájártult. A fotókon jól látszik, hogy idén véglegesen visszatér a látható szemöldök. Bár az erősen megrajzolt, sminktetoválásnak ható óriási szemöldökvonal elsőre ijesztőnek hat, főleg azután, hogy tavasszal még nem volt létszükség a szemöldök a kifutókon.

A képsorozatot az erős sminken, a végzet asszonya-hatást elősegítő ruhákon és kiegészítőkön kívül a tetoválások teszik különlegessé. Bár a tetoválás az utóbbi években már elfogadottnak, és a testet szebbé tevő művészi alkotásnak számít (nem, nem a szeretlek Mari! feliratokra gondolunk), a divatmagazinok eddig nem fektettek rá nagy hangsúlyt.

Elsők között a kínai Vogue szentelt külön képsorozatot a tetoválásoknak, magazin a májusi számában mutatta be Marloes Horstot, aki meztelenül pózolt. A Blaise Reutersward által készített képek visszafogottan erotikusra lettek, és sikerült tényleg olyan képeket készítenie, melyeken szépnek hatnak a tetoválások.

Kattintson Marloes Horst tetoválásaiért!
Kattintson Marloes Horst tetoválásaiért!
Oszd meg másokkal is!
Mustra