Jennifer Aniston Barbra Streisandként pózol

A színésznő Barbra Streisandot formálja a szeptemberi Harper's Bazaarban. Jennifer Aniston nemcsak a képek miatt került kapcsolatba Streisanddal, hanem már hosszú idő óta barátok, így még könnyebben tudott azonosulni a hírességgel.

Kattintson a Harper's Bazaar képeiért!
Kattintson a Harper's Bazaar képeiért!

„Már gyerek korom óta szerettem, és egyszer csak ott van, és pont olyan, mintha mindig is ismertem volna. Tudod, amikor találkozol valakivel, akit istenítesz, és eljössz a beszélgetés után, azt gondolva: hát, ez nagy csalódás volt, kedvesebb és csodásabb volt a képzeletemben. Nos, ő valóban csodálatos, és bármiről beszélhetsz vele” – mesélt az első találkozásáról Jennifer Aniston.

A két színésznő közötti hasonlóság a képeken döbbenetes. Jennifer Aniston kiköpött mása Streisandnak, és ha annak idején az orrát sem csináltatja meg, ez az apró különbség sem lenne meg a profiljuk között. A hasonlóság a magazin számára készített képeken természetesen tudatos és a pózok is jobban rásegítenek az egyforma vonások kiemelésében.

Azonban ha régi vagy éppen mostani képeiket tesszük egymás mellé, néha nehéz eldönteni, Streisandot vagy Anistont látjuk. Önök szerint is ekkora a hasonlóság, vagy csak mi néztünk túl sok képet a két színésznőről? Nézzék meg a Harper's Bazaar fotósorozatát és az általunk összeválogatott képeket.

Oszd meg másokkal is!
Mustra