Magyar modellinvázió a szupermenő nemzetközi divatmagazinban

A neves divatmagazin, a Numéro 115-dik száma két magyar modellel van tele. Azon már meg sem lepődünk, ha Mihalik Enikő külföldi magazinokban pompázik, ám most egy kevésbé ismert magyar lány fotósorozata is helyet kapott az övé mellett.

Palvin Barbara most először szerepel a Numéro-ban: a durcás arcú fiatal lány a Woodoo Child című fotóanyag főszereplője: vad, harcosok ihlette Lanvin, Cavalli és Gucci cuccokban pózol: úgy látszik, ősszel is divatban maradnak a fémes és tollas ruhák.

Mihalik Enikő szintén több oldalas fotósorozatban látható: szőrmék, állatminták, meleg árnyalatok, csillogó bőr, dús haj, meztelen keblek: Mihalik ismét hozta formáját. A sorozat címe Sortilége, a fotós pedig Miguel Reveriego.

Önnek melyik sorozat tetszik jobban? A buja Mihalik vagy a harcos Palvin mutat jobban a Numéro-ban?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.