Terjed a zöld leopárdminta

Nyilvánvaló, hogy a már ezerszeresen bizonyított Dolce & Gabbanával nem lehet vitatkozni, a tündéri Kylie Minogue-gal meg nem is illik. Ők minálunk jobban tudják, hogy mi a divat, és ha például személy szerint nekem nem tetszenek az állatminták a leopárdmintával az élen, akkor az az én bajom. Ha meg a türkizes-zöldes alapú leopárdmintáért még kevésbé tudok lelkesedni, akkor legfeljebb arra szorítkozhatok, hogy megkérdezem olvasóinkat, hogy nekik bejön-e ez az anyag, amiből ezt az egyébként csodálatos ruhát szabták erre a nőre, aki még időjárás-jelentés közben is fantasztikus benne.

Illetve nemcsak erre a nőre, mert a zöldes leopárdminta a jelek szerint másoknak is bejön. Többek között a CSI - Helyszínelők egyik színésznőjének, Marg Helgenbergernek, akiről a hajtás után mutatunk fotót. Önnek lenne kedve zöld leopárdnak öltözni, ha a Dolce & Gabbana biztosítaná hozzá a jelmezt?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.