Ezek a celebek a legszexisebbek kis fehérben

Már két éve megjósoltuk a kis fehér ruha (angolul: little white dress, röviden: LWD) térnyerését: a kifutókat azóta szezonról-szezonra elözönlik az elegáns fehér koktélruhák és estélyik. Ennek köszönhetően egyre többen választanak a szokásos jolly joker, a kis fekete ruha helyett fehér öltözetet, ami bizony tényleg kövérít, ha rosszul szabottat választunk. Ha azonban megtaláltuk a megfelelő fazont és úgy döntünk, fehérbe bújunk, a kiegészítőkre is érdemes odafigyelni: egy nyári szaladgálós ruhához vegyünk barna magastalpú szandált vagy sarut és színben harmonizáló táskát. Akár piros vagy fémes – arany, ezüst – kiegészítőkkel is operálhatunk, a lényeg, hogy valami törje meg a nagy fehérséget, de arra ügyeljünk, hogy ne terheljük túl a szettet sok tarka holmival – próbáljunk egy, maximum két színből felöltözni. Az idei nyár nagy divatja a sárga szín, akár sárga körömlakkal vagy cipővel is párosíthatjuk hófehér ruhánkat. Fiatalabbak próbálkozhatnak neon kiegészítőkkel is.

A külföldi sztárok közül idén nyáron sokan fehér ruhában jelentek meg a vörös szőnyegen vagy egy-egy nagyobb eseményen. Salma Hayek például egy New York-i filmpremieren mutatja be, hogyan kell piros kiegészítőkkel viselni egy bő szoknyás LWD-t.

20100623 zaf k03 120

Kristen Stewart saját filmjének, a Twilight Saga harmadik részének bemutatóján aszimmetrikus, hófehér Elie Saab ruhában jelent meg: ő a monokrómra szavazott, még gyönyörű Louboutin cipője is fehér.

20100624 zaf o05 028

Naomi Watts Stella McCartney Resort kollekciójának bemutatójára vett laza, lágy esésű, térdig érő fehér ruhát, melyhez simán bevállalta a hangsúlyos sárga cipőt: és mennyire igaza volt.

20100608 rua a29 119

Jada Pinkett Smith a David Letterman Show-ban jelent meg a rafinált ruhácskában: a különleges, puffos alj kiemeli hosszú, vékony lábait.

abaca 234595 001

Vanessa Hudgrens a 2010-es MTV Movie Awards-ra vette fel babydoll fazonú kis fehéret: a merész ruha sokat mutat a színésznő lábaiból, de derekát jótékonyan takarja: a leeresztett haj a túl mély dekoltázsnak kicsit elveszi az erejét, öltöztet.

evhr 00486162

Ön melyik színésznő ruháját venné fel? Lecserélné kis fekete ruháját egy rafinált szabású kis fehérre? Esetleg már rég fehérben jár nyaranta? Ön milyen kiegészítőkkel dobja fel fehér ruháit?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek