Taylor Momsen patacipőjében gyűjti a borravalót

Úgy látszik, a mai nap Taylor Momsen napja, mert a színésznő-énekesnő ha nem a Material Girl ruhákat mutatja be, akkor is tud szórakoztatóan felöltözni. Ha valaki színpadra lép, akkor ez többé-kevésbé úgyis kötelező, és a fenti pár cipő hosszú ideje Momsen kedvencei közé tartozik, ha fellépőruháról van szó.

Az énekesnő által a The Pretty Reckless együttessel adott koncertekhez választott kurvajelmez szellemes-praktikus kiegészítője ez a magas, de átlátszó talpú cipő, amelyben egy átlátszó perselyt helyeztek el "Tips", azaz “Borravaló” felirattal. Ezt a megoldást egy ideje állítólag hivatásos vetkőzőművészek is használják, hiszen vannak olyan lábfetisiszta férfiak, akiknek extra izgalmat okoz, ha a bugyi helyett inkább a cipőbe dugdoshatják a zöld bankókat. Vigyázat, ez a fazon az aprótól zörgőssé és nehézzé válik, ezért csak papírpénzzel használható! Az oldalsó résen bedugdosott lóvét az éjszaka végeztével egyébként a talpon keresztül lehet kivenni.

A kérdéses cipőt Momsen egyébként a Pleaser USA-től szerezte be, akiknek legnagyobb erősségét (amint azt honlapjuk is fényesen bizonyítja) a fetisiszta-erotikus cipők jelentik. A mindössze 16 éves énekesnő teljes felszereléséhez egyébként egy kissé gagás napszemüveg is tartozik.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.