Katy Perry habcsókot, Lady Gaga fegyvert erősített a melltartójára

Katy Perry napokban debütáló, cukormázas melltartóját látva az InStyle magazin munkatársai heves kutatásba kezdtek, míg végül arra a döbbenetes felfedezésre jutottak, hogy nem Perry (Russell Brand menyasszonya) az egyetlen, aki forradalmi melltartókkal próbál úttörővé válni. Hiszen ott van például Madonna, akinek 1990-es Blonde Ambition turnéjára Jean-Paul Gaultier tervezett kúp alakú, emlékezetes, és azóta már többek által is előszeretettel alkalmazott melltartókat. Ha ennyire nem is, de meghatározó szereplője a melltartó-történelemnek Gwen Stefani és Cher is - a női fehérnemű egyébként idén lett százéves.

Lady Gagát és Rihannát sikerre viszi az utánzás

Képgalériánkban természetesen az olyan stílusalkotókról - és másolokról is megemlékezünk, mint amilyen Lady Gaga vagy Rihanna, merthogy ők is annyira egyediek, mint amennyire Michael Jackson volt híres tánclépéseivel, a moonwalkkal.

Lady Gaga - polgári nevén Stefani Germanotta - a 2009-es MuchMusic Video Awards díjátadón sokkolta a közönséget a pirotechnikai ejakulációval , és minden évben frissít: nemrég megjelent Alejandro című videoklipjében már nem tűzhányót, hanem gépfegyvert erősíttetett melltartójára. Ha kíváncsi az énekesnő öltözködési kultúrájára, ide és ide kattintson!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.