Katy Perry habcsókot, Lady Gaga fegyvert erősített a melltartójára

Katy Perry napokban debütáló, cukormázas melltartóját látva az InStyle magazin munkatársai heves kutatásba kezdtek, míg végül arra a döbbenetes felfedezésre jutottak, hogy nem Perry (Russell Brand menyasszonya) az egyetlen, aki forradalmi melltartókkal próbál úttörővé válni. Hiszen ott van például Madonna, akinek 1990-es Blonde Ambition turnéjára Jean-Paul Gaultier tervezett kúp alakú, emlékezetes, és azóta már többek által is előszeretettel alkalmazott melltartókat. Ha ennyire nem is, de meghatározó szereplője a melltartó-történelemnek Gwen Stefani és Cher is - a női fehérnemű egyébként idén lett százéves.

Lady Gagát és Rihannát sikerre viszi az utánzás

Képgalériánkban természetesen az olyan stílusalkotókról - és másolokról is megemlékezünk, mint amilyen Lady Gaga vagy Rihanna, merthogy ők is annyira egyediek, mint amennyire Michael Jackson volt híres tánclépéseivel, a moonwalkkal.

Lady Gaga - polgári nevén Stefani Germanotta - a 2009-es MuchMusic Video Awards díjátadón sokkolta a közönséget a pirotechnikai ejakulációval , és minden évben frissít: nemrég megjelent Alejandro című videoklipjében már nem tűzhányót, hanem gépfegyvert erősíttetett melltartójára. Ha kíváncsi az énekesnő öltözködési kultúrájára, ide és ide kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek