Dizájner cuccokkal tisztelegnek a szuperhősök előtt

A DC Comics a 75. születésnapját ünnepli, neki köszönhetjük többek közt Supermant. Ennek örömére most bárkiből szuperhős lehet, vagy legalábbis felveheti a ruháját. A Colette cég 39 dizájner darabot kínál, melyekkel közelebb kerülhetünk idoljainkhoz.

Az összeállításban megtalálhatunk Sonia Rykiel tervezésű Csodanő ruhát 1100 dollárért, Pierre Hardy Supermanes táskát 1800 dollárért, és egy az utóbbihoz remekül passzoló sálat Julian Davidtől 400 dollárért. Bár szerintünk az összes termék pofátlanul drága, azért Macskanő csizmájáról szívesen tárgyalnánk, még akkor is, ha Roger Vivier neve miatt 2450 dollárt kérnek érte. Önöknek melyik a kedvencük?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.