Rihanna vörös hajjal, fura ruhában

A barbadosi énekesnő a spanyol Rock in Rio Madrid fesztiválon lépett fel, és a szeméremajkának kivillantása mellett új frizurával is megörvendeztette rajongóit. Rihanna vörösre festette maradék haját, amit ismeretlen okokból a szemöldöke magasságáig felnyírt.

A haját heti gyakorisággal variáló híresség a fellépő ruhája kapcsán is említést érdemelt volna, de köszönhetően az újabb frizurának, egy poszton belül megemlékezhetünk a keblét a kályhacső tetejére emlékeztető izével letakaró Rihannáról. A ruha egyértelműen Madonna ihletésű, hiszen ő volt az első, aki a táncórákon viselt tornamezt a nagy nyilvánosság elé vitte, és a kúp alakú melltartót is az ő számlájara írhatjuk.

Rihanna pedig szemmel láthatóan ezt a két vonalat egyesíti, igaz, a hózentróger mindenképpen új elemnek számít. Azt azonban nagyon fájlaljuk, hogy az utóbbi időben szinte az összes énekesnő ugyanolyan ruhákban feszít a színpadon. Elég csupán Miley Cyrus túlságosan merésznek titulált fellépőruháját felidézni, de Rihanna is mutatott már be hasonló darabot, és Jennifer Lopez is hasonló szabású darabban seggrepacsizott a Tom Cruise által megformált Les Grossmannal.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.