Mihalik legújabb Vogue anyagában gyémántokkal feszít

Mihalik Enikőt rendszeresen fotózzák a világ legnevesebb divatmagazinjába: a 2009-es Vogue naptárban cicaként pózolt, múlt év végén a Vogue Nippon címlapján domboríthatott, a Vogue Paris márciusi számában a divatanyag kedvéért katonának öltözött, a Vogue Italia első tavaszi számában Glen Luchford fotóján mutatta meg a fenekét, és biztos sok mindent ki is felejtettünk a listáról, ami most bővült egy anyaggal.

Mihalikot a Vogue UK júniusi számában láthatjuk viszont decens fehér ruhában, kincset érő ékrszerekkel. A fehér szín dominál, mely visszaköszön a modell körmein is: nagyszerűen kiemeli a kék gyémántokat, köveket és órákat. Kai Z Feng elegáns, letisztult képein a legolcsóbb ékszer 1000 font, de egy 45.000 fontos Chaumet óra is a modell csuklójára kanyarodott. Mi éppenséggel nem rajongunk a csili-vili gyémántokért, de azért párat elfogadnánk a bemutatott ékszerek közül. Önöknek melyik tetszik?

Klikkeljen a többi képért!
Klikkeljen a többi képért!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.