24 órás segélyvonalon adnak tanácsot a stylistok

Volt már úgy, hogy nem tudta eldönteni, mit vegyen fel, de nem volt kit megkérdezni (azon a jószándékú férfin kívül, aki szerint önön mindig minden jól áll)? Erre a problémára fejlesztettek ki azonnali megoldást amerikában, a stílus-segélyvonalat.

"Kérdezz meg egy stylistot! "- ez a neve egy vadi új iPhone-alkalmazásnak, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy a telefontulajdonosok bármikor szakértő véleményét kérhessék ki egy bizonyos öltözékről. A szolgáltatást a Glamour magazin és a Like.com website indította és biztosítja ingyenesen az amerikai felhasználóknak.

nő tükör szomorú 1234839

A dolog úgy működik, hogy nyolc szakképzett stylist éjjel-nappal várja a stílusérzékükben bizonytalanok hívásait. Nekik a felhasználás segítségével képet lehet küldeni a kérdéses darabról vagy akár összeállításról, és azt is meg tanácsos adni, hogy az adott ruhákat hova szeretnék felvenni, buliba, munkába, vagy esetleg esküvőre. A stylistok profiljai alapján még azt is kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésre álló szakértők közül melyiknek szeretnénk feltenni a kérdést.

nő tükör szomorú 16370051

A segélyvonal túloldalán a divattanácsadó real time-ban (magyarul: azonnal) megmondja, hogy valóban hordhatatlan-e, amit az adott felhasználó kiválasztott, vagy hogy el lehet-e mégis menni benne a kiválasztott eseményre. A kapott választ értékelni is lehet, amivel tovább bővül az adott stylist profilja. A szolgáltatás egyelőre azért tud ingyenesen működni, mert az azt működtetők partneri viszonyt próbálnak kialakítani bizonyos márkákkal, amelyeket a segélyvonalon keresztül promotálhatnának.

Oszd meg másokkal is!
Mustra