Gála utáni szépülés: átszabatják magukat a celebek

Lecsengett a díjkiosztók szeptembertől márciusig tartó szezonja, és a StyleList pár Egyesült Államokban élő plasztikai sebész közreműködésével próbálta kideríteni, hogy vajon a gálákat követően valóban több híresség vállal-e be kisebb-nagyobb beavatkozásokat. Az oldal szerint ugyanis ez az időszak ideálisnak tűnik a szépülni vágyó hírességek álmainak megvalósításához. Hogy miért is?

evhr 00450701

Első ok: Begyűjtötték a kritikákat

A gálákon való megjelenést bizony nem lehet megúszni anélkül, hogy ne készüljön rengeteg kép, amiket persze előszeretettel veséznek ki szakemberek, újságírók, bloggerek és még sokan mások. „A díjkiosztókon nagyon sok fotó készül róluk, ami nemcsak azt jelenti, hogy minden a képeikkel van tele, mindenhol magukat látják. Ezek a fotók ugyanis általában olyan körülmények között készülnek – pl. természetes megvilágítás -, amik miatt sokkal hangsúlyosabbak lesznek a hibák” – nyilatkozta Dr. Andrew Jacono, aki hozzátette, hogy a sztárok ilyenkor a halandó emberekkel együtt kénytelenek ráébredni arra, hogy felszedtek pár kilót, megszaporodtak a ráncaik, stb.

Második ok: van idő a gyógyulásra

Dr. David Bank, egy westchesteri orvos szerint azért nő meg ilyenkor a híres páciensek száma, mert a gálákat követően nem annyira elfoglaltak, és van idejük felgyógyulni, megvárni, amíg a beavatkozások egyértelmű jelei már nem látszanak a külsejükön. „Olyan beavatkozásokra is befizethetnek, amelyek ideiglenesen látható nyomokat hagynak a bőrön, ilyenek például a lézeres módszerek, a kémiai hámlasztás, a ráncfeltöltés vagy az olyan komolyabb procedúrák, mint a szemhéjak felvarrása” – tette hozzá Bank.

1171712

Harmadik ok: jön a bikiniszezon

Dr. Robert Rey, a Dr. 90210 című műsorban szereplő plasztikai sebész szerint ha valaki márciusban vagy áprilisban fekszik kés alá, pontosan felgyógyul akkorra, amikor már fürdőruhában kell feszítenie valamelyik felkapott tengerparton. Ebben a két hónapban állítólag sorra jelentkeznek a zsírleszívásra, has-, mell- és fenékplasztikára vágyó celebek.

Az év többi részében a hírességek inkább egyszerűbb beavatkozásokat végeztetnek el magukon; ilyen például egy jó kis botoxkúra vagy a lézeres szőrtelenítés. Dr. Bank szerint ezeket akár aznap is el lehet végezni, amikor a kedves páciensnek jelenése van a nyilvánosság előtt.

Ön szerint melyik hírességet látjuk nemsokára új külsővel?

Oszd meg másokkal is!
Mustra