Szétkaptak a vásárlók egy frissen nyitott H&M-et

A fenti videó a napokban nyílt Toulouse-i H&M üzlet megnyitóján készült. Mintha csak a magyarokat látnánk háztartási kisgépek leárazásakor, a vérszemet kapott francia vásárlók már órákkal korábban ott tömegeltek a bolt előtt. Meglehetősen bátor az az üzletvezető, aki ilyenkor ki meri nyitni belülről az ajtót, de amint a videó mutatja, ez történt, és az áruházban azonnal el is szabadult a pokol.

Forrás: H&M
Forrás: H&M

Mindezt annak ellenére, hogy leárazásokkal nem is kecsegtették az olcsó divatra kiéhezett franciákat, elég volt annyi, hogy az üzletben kapni lehetett a Sonia Rykiel nevével fémjelzett, a tavalyi fehérneműk után idén február végén piacra dobott teljes kollekciót. A francia tervezőnő H&M-mel közös ruháinak promófotóit láthatják felül és alább. Ön hajlandó lett volna megverekedni valamelyik darabért?

Forrás: H&M
Forrás: H&M
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.