Most akkor szép Anne Hathaway?

Anne Hathaway színésznő, ismerhetik például a Neveletlen hercegnő, a Jane Austen magánélete, az Ördög Pradát visel című filmekből, újabban pedig az Alice Csodaországban, valamint a Valentin nap című mozikban is látható. Ezen kívül érdemes még tudni a 28 éves színésznőről azt, hogy hosszú ideig az a Raffaelo Follieri nevű üzletember volt a pasija, akit üzleti csalásért tartóztatott le az FBI.

De a kérdés most nem az, hogy Anne Hathaway jól választ-e pasit, hanem, hogy szép-e. A legnagyobb tervezők választják reklámkampányaikhoz a rendkívül keresett színésznőt, klasszikus szépségéről zengnek a film- és divatvilágban, saját maga szerint viszont nem igazán csinos.

Az amerikai InStyle márciusi számának ő a címlaplánya, és a lapban egy interjút is közölnek vele, amelyben a következőképp vall saját külleméről: "Elég fura jellemzőim vannak. Hatalmas dolgok vannak a nagyon kicsi fejemen. Ugyanakkor nem fogom magam ostorozni. Ez az én arcom. Nem vagyok nagyon szép, és ez rendben is van, mert tudom, amikor saját magamra nézek, hogy a szépségnél a hitelesség fontosabb. Egyáltalán nem edzek, sok helyen gömbölyű vagyok, nem vagyok kidolgozott, és ez nem jó így. De megtalálom az egyensúlyt" - fogalmazott.

Ön szerint mi a helyzet vele? Most akkor szép Anne Hathaway?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek