Köttessen sapkát bérnagyival!

A Grannies Inc. egy kisebb csoportnyi nagymamát foglal magába, akik arra vállalkoztak, hogy mindenkinek megkössék álmai sapkáját. Hatezer forintért cserébe a kötésben profi hölgyek elkészítik az általunk megtervezett fejfedőket, amikhez választhatunk díszítésként pompont vagy akár fülvédőt is.

sapka450

Csupán méretünket kell megadnunk, és már tervezhetjük is az álomsapkát, amely 100 százalékos gyapjúfonálból készül. Egyelőre kétféle típusból választhatunk. Tervezhetünk fejresimulósat, de bő fazonút is. Ez utóbbihoz extraként csupán pompon jár, hiszen a szűk verzióhoz illik igazán a fülvédő.

A cég alapítója, Katie Mowat miután már száz különböző stílusú, színű és anyagú sapkája gyűlt össze, ráeszmélt: sapkafüggő lett. A legnagyobb problémát azonban az okozta számára, hogy az öltözékéhez tökéletesen illő fejfedőt találjon. Azonban amikor a hírességek között is – lásd Cameron Diaz és Julia Roberts – kitört a kötési láz, rájött, az a legegyszerűbb és a leggazdaságosabb, ha saját magának készíti el a sapkáit.

Ezt az ötletet fejlesztette tovább a honlap gondolatával, mellyel az emberek kreativitását és tulajdonképpen a kötni nem tudását szeretné kiaknázni. Véleménye szerint valójában mindenki egy divattervező gyermeke, és így könnyedén tervezhetünk magunknak vagy éppen szeretteinknek fejfedőt. Azonban a megvalósítását inkább bízzuk a profikra.

sapka451

A profikról, vagyis a nagyikról egyébként részletest leírást is találunk az oldalon, beszámolnak a kötés melletti – hiszen ez az alap - hobbijaikról, arról, kinek hány unokája van, és mennyire tudja őket elviselni. Eilen nagyiról megtudhattuk, hogy nem csak utálja, egyenesen ki nem állhatja a kókuszdiót, Sarah nagyiról – aki igazából nem nagymama, hanem nagynéni – pedig kiderült, a legnagyobb kötési teljesítménye egy intarzia-mintás pulóver volt, melyet mire elkészített, kiment a divatból.

Oszd meg másokkal is!
Mustra