Az atomkék és a harisnyacsizma

A következő szezon csizmáiról és a harisnyákról már írtunk, de a színekről és az anyagokról még nem.

Az indikógék

Anyósom kedvence, elképesztően jól áll neki, ami ritka. De ha önök is ilyen szerencsések, és nem néznek ki tíz évvel idősebbnek a kék leglilább árnyalatában, viseljék bátran.

trend 200910 indigo

Vivienne Westwood Gucci Dolce&Gabbana

A lila

Jó hír, nem kell kidobni a tavaly leárazáson olyan ellenálhatatlanul jó vételnek mutatkozó lila csizmát. A lila szín még egy szezont biztosan velünk marad.

trend 200910 lila

Malandrino Basso&Brooke Alberta Ferretti

Kontrasztos

Ez az idei tél leghatározottabb trendje, erőteljes, a női alak vonalait kiemelő, eltúlzó minták. Állati jól néz ki, de napközben nem viselhető.

trend 200910 kontraszt

A párduc

Bizonyos szakmákban sose megy ki a divatból, ezért kell vele óvatosan bánni. Vagány környezetben lehet csak elkerülni a prosti, vagy a Peggy-hatást.

trend 200910 parduc

A tweed

Szürkében kemény és elegáns, mintásan, játékos fazonban egész kedves tud lenn, idén minden formában kiemelt szerephez jut.

trend 200910 tweed

A bőr

Egy bőrdzseki jó befektetés, de egy bőrpulcsi teljesen hordhatatlan és bumfordi, ennek ellenére mindig megjelenik, ha a bőr előkerül. Legutóbb a Mátrix premierje idején volt ekkora divat, és most is feketében került elő.

trend 200910 bor

A bársony

Tavaly varrattam magamnak egy lila bársonyszoknyát, akkor óriási tévedésnek tűnt. Erre bejött a bársony és marad a lila. Legutóbb gimiben volt divat, akkor is rövid ideig, ez valószínűleg most is így lesz, érzékeny, drága, nehezen tiszítható és kövérít. De szép, puha és bársonyblézerek szinte minden turkálóban vannak.

trend 200910 barsony

Chloé Diane von Furstenberg Giorgio Armani

Oszd meg másokkal is!
Mustra