Helyreigazítás

A Velvet.hu-n 2009 május 15-én megjelent A BKV dolgozói lázadoznak Makány Márta ruhái ellen című posztunkban Makány Márta személyéről

- valótlanul állítottuk, hogy Makány Márta ruhái ellen lázadoznak a BKV dolgozói. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Makány Márta által tervezett ruhák kivitelezőjének a munkája miatt érkezett panasz a BKV dolgozóitól. Az új formaruhák tervezése és gyártása két, egymástól teljesen elkülönült folyamat volt. Makány Márta és az EMEF Zrt. Között sem a kivitelezés során, sem egyéb módon nincs és nem is volt kapcsolat.

- valótlanul állítottuk, hogy a BKV dolgozók a Makány Márta által tervezett ruhák imázsával nem értenek egyet. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Makány Márta által tervezett ruhák terveit a BKV minden szakszervezete elfogadta, és a dolgozók nem az imázzsal nem értenek egyet, hanem a ruhák minőségével.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.