Várkonyi Andrea és Demcsák Zsuzsa ugyanazt a ruhát viselte

Amit Várkonyi Andrea szombaton hírolvasáshoz viselt, azt vette fel Demcsák Zsuzsa a közéleti műsorban. Döntsék el, kinek áll jobban a pink ruha!

Ki dekoratívabb benne?

  • Várkonyi 2920
  • Demcsák 2655

A TV2-nél a stylistok nem voltak a helyzet magaslatán a melegfront eljövetelekor: múlt szombaton Várkonyi Andrea a Tényekben egy feltűnő pink színű felsőben mondta el a híreket, múlt hétfőn ugyanebben a szerelésben jelent meg Demcsák Zsuzsa is a Mokkában. Az ősbemutatónál még nem volt egyértelmű, hogy egy olyan ruhadarabról van szó, ami térig ér, ám a hétfői premier során minden részletét megfigyelhettük a műsorvezetőn.

varkonyidemcsak

Mivel mindketten felvették magukra ezt a textilt, olyan dologkra is fény derült, amire nem figyeltük fel vagy eszünkbe se jutott. Amíg Várkonyi karban erősebb, addig Demcsák mellben és hasban vezet. Mindegy, hogy milyen színű az ember haja, a pink nem dobja fel, de nem is csúfít rajta. A csatorna stylistjai nem kísérik figyelemmel egymás munkáját, vagy több hete nem engedték szabadságra az aktuális alkalmazottat. A TV2-nél mosónők is vannak. Ha az utóbbi kijelentéssel mellélőttünk, akkor marad az a tény, hogy jó kollégák lévén, Demcsák nem viszolyog attól, hogy híradós kolléganője után vegyen fel egy ruhát, vagy pedig nem is tudtak arról, kin volt előzőleg a ruha.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.