Földtelen konyhakertet a nappaliba

Olvasóink jól tudják, hogy aki bármilyen friss élelmiszert vásárol éjjelnappaliban vagy szupermarketben, annak Péter Annával gyűlik meg a baja. Az incidens elkerülésére két lehetőség mutatkozik: vagy becsületesen el kell járni a piacra, vagy otthon kell megtermelni a szükséges élelmiszert. Ez utóbbira ad lehetőséget a képeken látható The Curve, azaz Az Ív, méghozzá azok számára is, akiknek nincsen kertjük, és elegük van abból, hogy konyhaablakukban folyamatos haláltusáját vívja egy fonnyadt bazsalikomnövény műanyagcserépben.

Ön tudta, hogy mit jelent a hidroponika szó? Ha nem, akkor nyilván nem ismeri a Makes Me Wanna Die című számot ("you're smoking hyrdoponic"), de ez nem baj, mert most elmondjuk mi is: arra a technolgóiára szokás utalni ezzel a szóval, amely abból áll, hogy növényeket talaj nélkül, csupán víz és tápoldatok segítségével termesztenek. Ezen a módszeren alapszik Az Ív is, amiben akár paradicsomot, epret vagy krumplit is meg lehet termelni Annie Buckle, a 22 éves brit tervezőnő szerint. A megfelelő tápfolyadék használata és az íves tető biztosítja, hogy napfénytelen szobákban, akár az ön nappalijában is működjön a mesterséges konyhakert, amelynek adagolóját elég hetente egyszer feltölteni vízzel. Ezen kívül nincs más teendő, csak várni, hogy beérjen a termés.

15%
4999 Ft
4250 Ft
15%
3799 Ft
3230 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.