Oroszlán Szonja égővörös hajra váltott

A színésznő hosszú ideig szőke volt, most első alkalommal láthatja a nyilvánosság, hogy áll neki a vörös hajszín. Döntsenek erről önök.

„Jótékony célú zoknik" címmel sajtóközleményt kaptunk. Ez még a szintén aznap érkezett „Egészséges öregedésért küzd a Nestlé" című közleménynél is jobban felkeltette az érdeklődésünket, abszurdabbnak tűnt. A közlemény egyébként arról szólt, hogy a SPAR áruház és az Egészség Hídja összefogás egy közös ötletelés nyomán megalkotta az úgynevezett összefogás zoknit, amelynek eladásából befolyt bevétellel a mellrák elleni küzdelmet támogatják. A közleményhez csatolt képek közt fedeztük fel, hogy az egyik kampányarcnak, Oroszlán Szonja színésznőnek már nem szavannaszőke a haja, hanem égő répavörös.

oroszlan szonja1

Indexes kollégáink olvasók bevonásával nemrég több részletre kiterjedő elemzést készítettek Oroszlán Szonjáról, beleértve a szemét, száját, egyes testrészeit és színészi eszközkészletét, így ezekre már nem térünk ki, maradnak a hajszínváltások.

Jól áll a vörös haj Oroszlán Szonjának?

A színésznő a Garnier reklámarcaként 2007-ben egy időre barna hajat viselt, és ezzel a sajtó valamiért kiemelten foglalkozott. Habár egy kozmetikai multi bíztatása nem pont ugyanazt a motivációt jelenti, mint például amikor egy nő szakítás után teljesen megváltoztatja a frizuráját, a színésznő mégis megkapta a kérdéseket, hogy milyen mély lélektani okai vannak annak, hogy hajszínt váltott. És Oroszlán Szonja szorgalmasan le is nyilatkozta, hogy egészen más érzés barnának lenni, komolyabbá teszi az embert, majd néhány hónap múlva ismét a hidrogén-peroxidhoz nyúlt. Ezt követően hosszú ideig szőke volt, most első alkalommal láthatja a nyilvánosság, hogy áll neki a vörös szín. Döntsenek erről önök. Arra, hogy mik a lélektani okai a hajszínváltásnak, bizonyára választ adnak hamarosan a hazai bulvárlapok.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek