Fonott copffal koszorúzzák magukat a celebek

Talán a mérsékelt sikert aratott fejpánt-trendtől nem teljesen független, hogy újabban egyre több copfkoszorút látunk a celebfotókon. Az utcán kevesebbet, azaz általában nullát, tekintve, hogy ezt a fazont egyelőre többször láttuk népviseletbe bújt néniken, mint mondjuk a bal felső Peaches Geldofon, de nem kizárt, hogy egyszer átbillen majd a mérleg. Persze az is kérdés, hogy jobb-e Peaches Geldofra hasonlítani, mint a Veresegyházi Asszonykórusra.

A Geldof-lány, a bal alsó Amber Valetta és a középen jobbról látható Jessica Simpson most tavasszal fonatta ilyenre a haját, de a középen bal oldalon pózoló Milla Jovovich fejdísze már tavaly Cannes-ban a filmfesztiválon ötvözte copfkoszorút a fejpánt-trenddel. Ugyanitt, ugyanekkor készült Salma Hayek fotója legfelül jobbról (khm, talán szerencsésebb lett volna a képeket máshogy csoportosítani...). Mindenesetre hat koszorús kiválasztottunk közül az első a jobb alsó Siena Miller volt, még 2007. januárjában. Persze a Magyar Néprajzi Lexikonban ezeknél még sokkal régebbi fotók is találhatók koszorúba tűzött copfokról. Kíváncsian várjuk, lesz-e olvasóink között olyan, akinek bejön ez a frizura.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.