Alakformáló alsóneművel a narancsbőr ellen

naci

Vészesen közeleg a bikiniszezon, és a plusz kilók mellett számtalan kellemetlen percet okozhat a narancsbőr, amelynek leküzdésére már számtalan módszer és készítmény létezik. A John Lewis webshop állítása szerint semmilyen szerre és mozgásra nincs szükség, amennyiben beszerezzük a Scala Anti-Cellulite alsóneműt, ami amellett, hogy egy szebb alakot kölcsönöz, segít megszabadulni a gödröcskés bőrtől is. Állítólag a termék speciális anyagában rejlik a titok, és a sokadik mosás után is betölti a funkcióját. Az alapelv: a szövet szálai egy különleges kristályos anyagot tartalmaznak, ami magába szívja a testünk által kibocsátott hőt, és fokozza a sejtek anyagcseréjét, valamint a bőr vérellátását.

Hogy mennyire hatásos, azt sajnos nem állt módunkban letesztelni, de a poszt írásakor egyetlen darab sincsen raktáron a fent említett oldalon, tehát vannak, akik reménykednek abban, hogy egy alakformáló fehérnemű megoldást jelenthet a problémára. Az ominózus alsóneműt egyébként két színben (fekete és testszínű) és két fazonban lehet kapni, amikor éppen van készleten. A magasított derekú darabok 30 fontot (kb. 9400 forintot) kóstálnak, a kisebb változat pedig 25 fontba (kb. 7800 forintba) kerül.

Ön mivel küzd a narancsbőr ellen?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.