Csőből villant a sötét hajú Gisele Bündchen

beimb05042009-570(2)

Drasztikus stílusváltáson esett át Gisele Bündchen a Numéro magazin japán kiadása kedvéért. A kötelező villantást egy keskeny csőtop segítségével abszolválja a brazil származású modell, és ki van pipálva a "sokkoló arculatváltoztatás" rubrikája is a sötétebb, vagy legalábbis sötétebbnek tűnő hajszínnel.

Valószínűleg a bal oldali fotón látható szokásos szőkésbarna, hullámos fürtöket hamarosan viszont fogjuk látni, de addig is tessék, khm, elmerülni ebben a szigorú és szögletes Gisele-ben, pontosabban a róla készült fotókban. Alább a címlap és a sorozat egy darabja látható, aki az összes fényképre kíváncsi, kattintson mondjuk ide. Egy kicsi szado-mazo senkinek sem árt, igaz, néhány éve például mutattot már ennél többet is magából Gisele a THE FACE magazin jublieumi száma kedvéért David Lachapelle fotóján.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.