Fogyjon csinosan: rózsaszín szájfénnyel

A fogyókúrák egyik legutálatosabb része az állandó éhség és a hozzá kapcsolódó hangeffektusok. Kínszenvedés az egész, ahogy van. Öröm az ürömben viszont ez a kis gyöngyszem, amellyel állítólag búcsút inthetünk az újra és újra ránk törő étvágynak és a kínosan korgó gyomornak. A PurpleLab Huge Lips, Skinny Hips névre hallgató szájfényeit ugyanis hoodia gordonii kivonattal nyomták tele, ez a dél-afrikai, kaktuszra hasonlító növény pedig fogyasztó hatásáról ismert. A hoodia a glukóz hatását utánozva elhiteti a testünkkel, hogy ettünk, pedig (sajnos) nem. A fogyasztó szájfény egy New York-i újságíró fejéből pattant ki, miután már nem bírta tovább a partikon felszolgált canapék látványát. Ön mivel trükközik, ha korog a gyomra? (kép és forrás: stylelist)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.