Jessica Alba a legjobb nő, de a Campari szerint ráfér a retus

Öt hónappal szülés után Jessica Alba a Campari 2009-es naptárában darázsderekú dívaként pózol, most pedig a Daily Mail valahogy előkotorta a retusálatlan, eredeti fotókat. A világ következésképp mélyen meg van döbbenve: agyonretusálták Jessica Albát! Nem mintha a retusálás intézményét akármennyire is újdonságnak lehetne tekinteni, hiszen eddig is sejthető volt, hogy a photoshop biztonságos világában bárkiből lehet darázsderekú istennő, akinek láthatatlan pórusai vannak, testén egy árva pihe sincs, mint ahogy narancsbőr, szem alatti karikák, ráncok, bőrhibák sem. De azért most lepődjünk meg mi is. És engedjünk meg magunknak egy megkönnyebbült sóhajt. Ön mit gondol? Önnek melyik Alba tetszik jobban? (Fotó: Daily Mail)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.