Beyonce bádogembernek öltözve énekelt

A múlt heti MTV Europe Awards kapcsán már szót ejtettünk a farsangi hangulatú celebkoszorúról Heti Trend összeállításunkban. Nem mehetünk el szó nélkül azonban Beyonce koncert-szerelése mellett. 

Ez a meglehetősen vad, szürrealista kreáció a brit tervező, Gareth Pugh munkáját dícséri, és 2008-as őszi-téli kollekciójának egyik emlékezetes darabja, melyet a tavaszi londoni divathéten Agyness Deyn-en láthattunk. A Vogue szerint ez a kollekció különösen elszállt elegye volt a Predator és az Óz, a csodák csodája c. filmeknek (feltehetően a Bádogemberre gondolhattak).

A mindössze 26 éves Gareth Pugh a divatipar egyik legújabb üdvöskéje. A szakma kellőképpen el van ájulva a már-már két lábon járó műalkotásokként funkcionáló ruhaszobraitól, melyek kétségtelenül lenyűgözőek, ugyanakkor tény, hogy kevéssé hordhatóak, így valószínűleg nincsenek az eladási listák élén. A fiatal tervező lelkes rajongói közé tartozik azonban Kylie Minogue és Róisín Murphy is, akik ugyanabban a ruhában tisztelegtek klipjeikben Pugh előtt.

 

Ön mit gondol Beyonce szokatlan ruhaválasztásáról? Merész vagy túlzás?

(Kép: New York Magazine)

Oszd meg másokkal is!
Mustra