2,6 méter a világ leghosszabb rasztája

Húsz évvel ezelőtt kezdte növeszteni a haját egy dél-floridai nő, és mára övé a világ vélhetően leghosszabb rasztafrizurája: tincseinek hossza 260 centiméter. Asha Mandelának egyelőre nem hitelesítették a Guinness-rekord eredményét, amellyel egyúttal új kategóriaként is bekerülhet a rekordok könyvébe.

Az eredmény egyáltalán nem kényelmes és nem is olcsó: egy-egy hajmosáskor a 46 éves nő elhasznál egy egész flakon sampont és hajbalzsamot, a haja pedig még napokig nedves utána. "Korábban hetente háromszor mostam hajat, de manapság már csak egyszer. Nagyon fárasztó, néha nincs is energiám rá" - mondta el az AP amerikai hírügynökségnek. Egyelőre nem foglalkoztatja a hajvágás gondolata. (forrás: MTI)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.