Gwen Stefani Harajuku Girls parfümjei kis cukiságok

Gwen Stefani semmit nem bíz a véletlenre, sőt. Biztos, ami biztos, jó pár vasat tart a tűzbe. Egyrészt ugye ott van az újraélesztésre váró No Doubt, a banda, amivel minden kezdődött, emellett stabilan fut Stefani szólókarrierje, bár jelenleg mindkettő pihenőpályán, amíg a hidrogénszőke énekesnő otthon babázik. Addig viszont zavartalanul termelik a GDP-t Stefani divat-projektjei, L.A.M.B. ruhamárkája és a szintén Stefani nevével fémjelzett Harajuku Lovers ruhák és kiegészítők, most pedig új Harajuku Girls parfümökkel rukkolt elő az immár kétszeres anyuka.  

A Harajuku Lovers illat-kollekció öt parfümmel töltött figurából áll. A szőke mini-Gwen mellett megtalálhatóak Love, Angel, Music és Baby Harajuku lányok, nevük kezdőbetűiből pedig megkapjuk a Stefani L.A.M.B.-projektjének nevét. A kollekció szlogenje sokat elárul mind a célcsoport, mind az illat milyenségéről: "a fatal attraction to cuteness" vagyis végzetes vonzalom a cukisághoz. Mindegyik figurához más-más illat társul, de dominálnak a trópusi gyümölcsök, az ananász, a kókusz, a különböző virágok, valamint a körte és a vanília. A Sephora-nál $25-tól lehet megvenni a cuki parfümöket.

Gwen Stefani Harajuku Lovers kollekciója egyébként Tokió híres bevásárlóközpontokkal, boltokkal, nagy luxusmárkákkal és sok trendi japán tinivel tömött Harajuku negyedéről kapta nevét.

(Képek: Sephora és Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra