Novembertől itthon is kapható a japános H&M-kollekció

Mielőtt elrohannánk a Vörösmarty téri H&M üzletbe bevásárolni a legújabb Comme des Garçons-kollekcióból, meg tudjuk nézegetni a friss lookbookot. Korábban hírt adtunk róla, hogy a japán luxusmárka és a svéd ruhacég együttműködése olyan, mint a szusi és a tonhalas szendvics találkozása: két egészen különböző igényeket, másfajta kínálattal és árakkal kiszolgáló cégről van szó. Az összedolgozás eredménye a november közepén boltokba (nálunk csak a Vörösmarty téri üzletbe) kerülő kollekció: csupa pötty és csík, erősen nőies vonalvezetés a női és férfi darabok terén egyaránt, és a sötét színek dominanciája jellemzi. Ön örömmel bújik hasonló darabokba egy deres, téli reggelen?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.