A nap kedvence: emberi bordákkal felszerelt bőröndök

Bő egy éve lelkendeztünk itt utoljára a Samsonite jó kis bőröndjei felett, hát most újabb örömhírrel szolgálhatunk. A Samsonite Black Label a brit dizájnerek legrenitensebbikével, Alexander McQueennel szűrte össze a levet, és a nászból erre a szezonra a képeken látható mutáns lények születtek.

A bőröndökről és táskákról szóló promószövegek és sajtóhíradások mind-mind a csúcstechnológiát, az elnyűhetetlen alapanyagokat és "a természetből vett mintákat és formákat" emelik ki. A kollekció "hőse" az emberi bordázatnak megfelelő domborulatokkal díszített bőrönd, ami engem valamiért a Nyolcadik utas a halál parazita szörnyetegeire emlékeztet, kiváltképp a fenti fekete verzióban. A külső borítás mindenesetre a tudomány mai állása szerint törhetetlen és karcolhatatlan, sőt, még az UV sugarakat sem tudják kikezdeni.

A kollekció egyelőre sehol sem kapható, első körben csak egy milánói butikban vannak kiállítva ezek a félelmetes bőröndök. Ez azt jelenti, hogy aki szeretne egy ilyet, annak sürgősen el kell kezdenie spórolni.

 

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek