Kié a felgyűrt szárú játszósfarmer?

Mivel túlságosan könnyű feladványt nem volna értelme az olvasók elé tárni, ezért a mai rejtvény megoldása nem Katie Holmes lesz. Őt már láttuk ugyanis bő, felgyűrt szárú játszósfarmerben, és úgy tűnik, hogy ez a színésznő legújabb kedvenc ruhadarabja. Viszont nem csak neki, hisz’ több hollywoodi híresség is felgyűrt szárú farmerben mutatkozik, ráadásul gálák és egyéb nyilvános események alkalmával is. A fenti montázson az öt képből négy Katie Holmes-ról, egy viszont valaki másról készült, tippelje meg, hogy kiről.

Mielőtt viszont üres kézzel távozna, rágjuk át gyorsan a Stylebakery segítségével, hogy a celebőrület elterjedése esetén mire kell ügyelni a felgyűrt szárú farmer viseletekor.

1. A felgyűrt vagy felhajtott nadrágszár optikailag rövidíti a lábat. Aki nagyon alacsony, vagy rövid a lába, nem feltétlenül fog kinézni bombázónak egy így kezelt nadrágban.

2. A bő (férfias) szabású farmer felgyűrésekor azt kell figyelembe venni, hogy csak magas, vékony nőknek áll jól. A fent bő-lent szűk kombináció egyértelműen szélesíti a csípőt, pluszban rövidíti az amúgy is rövid lábakat. A teltebb nőknek jobban áll, ha egyenes szárú, feszes farmert hajtanak fel inkább.

3. Ha valaki mindenáron ragaszkodik a felhajtósdihoz, de alacsony, válasszon hozzá magassarkú cipőt. Persze ha sudár termetű, akkor a lapostalpú is ugyanilyen előnyös választás lesz.

Bombázzon minket a tippekkel, ki a kakukktojás Katie Holmes mellett?

Oszd meg másokkal is!
Mustra