Eva Mendes rögtön két CK-kampányban domborít

Alig jött ki a rehabról, máris két nagy volumenű reklámkampány várta Eva Mendest. A Calvin Klein nemrégiben ugyanis kiválasztotta arcának, mondván, nála szexibb és provokatívabb hírességet el sem tudnának képzelni. A szeptemberben megjelenő, világszerte terjesztett lapokban Mendes a CK Seductive Comfort nevű fehérneműit és új illatát fogja népszerűsíteni. Valószínűleg jó vásárt csinált a cég a macskanő-testű színésznővel.

A Calvin Klein új illata olyan, mint egy titkos mánia, a nevéből ítélve legalábbis: Secret Obsessionnek nevezték el, és a gyönyörű Eva Mendest látva szabadon asszociálhatunk. A cég legújabb fehérnemű-kollekciója hasonlóan lényegretörő nevet kapott, a Seductive Comfort csábító kényelmet ígér. Steven Meisel divatfotós készítette a színésznőről a kéjesebbnél kéjesebb képeket, amelyek egyikén Mendes egy szófa párnáin hentereg fejjel lefelé. Saját bevallása szerint egyéként a vörös szőnyegen és forgatásokon kizárólag CK-zsinórtangát hord, mert nem látszik át a bugyi vonala.

Eva Mendes teltebb vonásaival a Calvin Klein láthatóan egy új, nőiesebb irányba indult el. Tom Murry, a cég elnöke azt nyilatkozta a Marie Claire-nek, hogy „ezzel a kampánnyal távolodunk a vékony testtípustól, amelyet általában használtunk a Calvin Klein fehérneműkampányokban. De itt nem a testesebb vonalakról, mint trendről van szó. Egyszerűen ez a kollekció a teltebb idomú nőknek készült.” Eva Mendesnek mindenesetre jól áll, különösen fejjel lefelé.

Oszd meg másokkal is!
Mustra