Amorf, szíjas és arany lábbelik egyetlen rejtvényben

Megint rejtvényt adunk fel, mert szeretünk feladni, önök pedig, úgy tűnik, szeretnek fejteni. A fenti fotón látható amorf tárgyakkal kapcsolatban eláruljuk: cipőnek szánták őket. Arra vagyunk inkább kíváncsiak, tudja-e ön, ki az a celeb, aki nem átall ilyen cipőben járni 2008. nyarán. Lehet, hogy lesz, akinek ez az egy fénykép elegendő ahhoz, hogy egy hozzászólásba be tudja szúrni az általunk keresett nevet. A többiek kedvéért a hajtás után mutatunk további fotókat az illető topánkollekciójáról. Kattintsanak bátran, mert bekerült még a szórásba egy-két hátborzongató darab.

A fenti fotókon jól látszik, hogy a megfejtéshölgy fölöttébb kedveli a bőrszíjas papucsokat-szandálokat. Ezzel ugyebár nincs egyedül, mert láttunk már ilyesmit Elle Macphersonön is. (Természetesen ebben a posztban nem az ő cipői láthatók.) Volt olyan esemény is nemrégiben, amire a titokzatos hölgy viszont aranytopánban látta megfelelőnek a részvételt.

A fenti képen egy hagyományos fazonú, akár munkábajárásra is alkalmas cipőt párosítottunk össze egy narancssárga rémálommal. Hiába, idén nyáron egyre többször találkozunk össze bőrrojtokkal, ha női lábbelikről van szó.

A végére hagytunk még egy Jézus-szandált és egy olyan bokacsizmát még idén télről, ami már a posztnyitó lábbeli formavilágát előlegezte meg. Emlékszik, hogy ki hordott ilyet? Ha nem, nézzen szét a kommentek között, hátha valaki már beírta a megfejtést.

Oszd meg másokkal is!
Mustra