Divat lett a seggmutatós bugyi

Pár hónapja még volt olyan szeglete a Föld nevű bolygónak, ahol törvényelőkészítési fázisba került a fenékkilógatós utcai viselet betiltása. Aztán a lousianai törvénykezdeményezés a hiphopperek nagy örömére meghiúsult.

Ahogy alábbi képgalériánkból is kiderül, a rapperek, a hiphop rajongók, és a bármiért lehajoló idősebb urak mellett már a csinos hölgyeknek is kötelező a kilátszódó fenék, annak is a vágat része. Vagy ha nem is kötelező, a fehérneműgyártók  szerint van az a vásárlóközönség, és nemcsak a pornósok között, akik miatt érdemes gyártani. Többek között olyan nagy cégek, mint az Agent Provocateur, a Faire Frou Frou, vagy a Fun Lingerie állt neki olyan termékeket készíteni, ami megkönnyíti a fenék kilógatását.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.