Tényleg a fehér bőr a divat?

Itt a kánikula. Van, aki szereti, és van, aki nem, én imádom. Bemondták még a rádióban is, hogy aki hosszabb időt napon tölt, számítson rá, hogy rákot kaphat. Szó szerint így mondták. De vajon legyőzi-e tudatosság, a barnaság iránti igényt? Hiszen kevés a szabadság, meg a jó idő, a kettő együtt meg végképp, és bár évek óta azt szajkózzák, hogy már a fehér bőr a divat, én ezt valahogy nem látom. Ön valóban nem napozik délután négyig? Vagy egyáltalán nem is napozik? Netán meg is veti a lesülteket? Szerinem sohasem lesz igazán divat a fehér bőr, mert napozni, és barnának lenni egyszerűen jó, és mindenkinek jól áll. De az is lehet, hogy tévedek. (kép: Northfoto)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.