Öltözzön húszas évekbeli kinderkurvának, mint Courtney Love

Courtney Love sosem a visszafogott megjelenéséről volt híres, de az a szerelés, amelyben néhány napja tűnt fel egy malibui vásárlás alkalmával, egészen eltér az általa hordott luvnyás ruháktól. Egy elképesztően dekadens szerelést bírt összeválogatni, amelytől úgy néz ki, mintha éppen egy füstös kávézó asztalától állt volna fel. Az öltözéke azt sugallja, hogy egy rendkívül pszichedelikus beszélgetést kellett megszakítania két abszint között Hemingway-jel (azaz úgy 1921-et írunk), semmint hogy valóban csak beszaladt egy neccharisnyáért a kedvenc használtuha boltjába. Lapozzon tovább a nagyszerű tippekért, melyekkel utánozhatja a tehetséges illuzionista hölgyet!

A média egy ideje azon aggódik, hogy Love evési rendellenességben szenved, de minimum gyomorműtétet és/vagy zsírleszívást hajtottak végre rajta, hiszen egy év alatt 23,5 kilót ledobott magáról. Az énekesnő tagadja az orvosi beavatkozásokat és azt állítja, hogy szigorú turmix-, hal- és zöldségdiéta segítségével fogyatkozott meg ennyire. A legutóbbi időben pedig idegi alapon nem tud enni, mert megfújták a házából néha férje, Kurt Cobain féltve őrzött hamvait.

 

Ha valaki mégsem riasztónak, hanem izgalmasan másnak tartja Love megjelenését és még utánozni is szeretné, annak segítséget nyújthat az interneten fellelhető „hogyan öltözzük kinderkurvának”-útmutató. Az átváltozás lényege, hogy egy vadítóan vörös rúzst kell választani, és jól szétmaszálni az ajkainkon. Hasonlóképpen, a szemkontúr kihúzásánál sem a precizitás a fontos, hanem a minél vastagabb és hanyagul odavetett vonalak. Az arcot púderezzük fehérre, de a gyermeki irónia kedvéért megengedett az arcpír. A szőke haj a legideálisabb ehhez a stílushoz, a legjobb, ha tejfölszőkére festetjük, de hagyjuk kicsit lenőni. Megnyugtató az a tanács, mely szerint bármilyen frizura megfelelő lehet a kinderkurva megjelenés eléréséhez, csak ügyelnünk kell arra, hogy kellően elhanyagoljuk. Már csak a ruhavásárlás van hátra, amit könnyen megoldhatunk bármely turkálóban: bébidollokat és egyéb lenge ruhácskákat keressünk, majd essünk nekik ollóval és tűvel-cérnával, varrjunk rájuk még több fodrot és csipkét. Keressünk az így elkészített öltözékhez alkalmas alsóneműt, és hagyjuk bátran átsejleni a krémszínű csipkekombiné alatt a drapp csípőbugyit, és tartsuk mindig szem előtt a fent látható képet. (Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek