Gisele Bündchen kész extázisba jött saját papucsaitól

A nyárra készül Gisele Bündchen papucsgyártó cége is, az Ipanema. A Havaianasszal versenyre kelő új kollekció darabjai megtekinthetők a cég remekbeszabott site-ján, amit az aktuális trendnek megfelelően csillagmintával díszített ki a brazil topmodellnek dolgozó webdesigner. Gisele hazájában nyilván egész évben aktuálisak ezek a papucsok, ezért a promóció most Európára koncentrál. Talán származására tekintettel döntött úgy az übermodell, hogy az egyik fő eseményt április végén Berlinben tartja, ahol a remek formában lévő Gisele mint a véres kardot hordozta körbe papucsait. Az önreklámozás extázisáról vicces kép és videó a hajtás után.

Gisele nem átallott a hűvösen-elegánsan szexi szupermodellekhez méltatlanul idétlen pózokat felvenni, hogy biztosítsa, hogy a szandálok által kiváltott öröm egyértelműen sugározzon az eseményen készült fotókról.

Szerintünk a dolog talán hitelesebb lett volna, ha a lábára is Ipanema papucsot húz a promóció kedvéért, ahelyett, hogy csak a kezében tartja őket, bár el kell ismerni, hogy ez az ezüstös, magas sarkú szandál sokkal jobban áll Gisele-nek, mint egy műanyag strandpapucs.

Az extázist már csak azért sem értjük egyébként, mert a fenti képen látható darab ugyanaz, mint amit már tavaly is láttunk.

Mindenesetre Gisele öröme még így is eltörpül ahhoz a hisztériás rohamhoz képest, amit Tyra Banks rendezett annak idején a Vaseline "szem és minden krém" bemutatója kedvéért...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek