Vöröscsillag és orgonabokor-fűző a kínai divathéten

Sok-sok vörös és csipke Pekingben

Kínában nem fogták vissza magukat a tervezők. Első pillantásra akár cinizmusnak hihetjük, de valószínűleg nem annak szánták azt a mozzanatot, amikor égővörös tüllruhában vigyázba vágta magát az egyik gyönyörű modell a most zajló divathét bemutatóján, ahogy a galériában is látható. Chen Junghong modelljének lehet, hogy izzadt a feje a vöröscsillagos usánkában, viszont a lélegzetelállító ruhát elnézve inkább azt várhatnánk, hogy rögvest kánkánra perdül.

Miközben a világ azt latolgatja, hogy bojkottálja-e a pekingi olimpiát a tibeti agresszió miatt, a nagy divatházak csapatostul nyitják meg boltjaikat nemcsak Pekingben, hanem Sanghajban és több más nagyvárosban. A héten zajló kínai divathéten fiatal tervezők mutatták be színesebbnél-színesebb, fantáziadús kollekcióikat, amelyek a képeket elnézve nem az utcai viseletre készültek. Boszorkánykalapok, hatalmas, derekat körülölelő pufiszoknyák, áttetsző szoknyák uralták a kifutót. Emellett például az Ordifen fehérneműmárka is bemutatta a 2008-09 őszi-téli kollekcióját, amelyből egyik kedvencünk az túlcsorduló orgonabokrot idéző fűző-estélyi. Ön melyiket irigyelte meg?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.