Prada: Csodahalból lesz táska a meztelen tündérnek

Öröm látni, hogy a Prada tervezőit mennyire boldoggá teszi a tavasz közeledte. A divatház az  előző, fehér tündértáskái, majd  virágmotívummal díszített sarkú körömcipői után új, romantikus retikülöket mutat be Prada Trembled Blossoms Bag néven. A több színösszeállításban kapható, csíkos bőrtáskákat animációs klippel hirdeti a divatház, amelyik jobban is sikerült, mint maga a hirdetetett kiegészítő. A James Lima-rendezte, szürreális videóban egy meztelen cybertündér a Prada aktuális színeivel teli erdőben sétál, cipője, ruhája után a természetből kapja a táskáját is, egy színes hal alakul át a kiegészítővé. A James Jean tervei alapján készült videóhoz a Cocorosie-ként ismert Casady nővérek szerezték a zenét, akik egyébként nemsokára hazánkban is fellépnek, májusban a Trafóban láthatja őket a közönség. A limitált táskaszéria már kapható a divatház üzleteiben, és megkérik az árát. Az apró retikül 1675 dollárba, azaz 278 ezer forintba kerül.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.