Egyre jobban fenyeget a masnitúladagolás veszélye

Egyre inkább elharapózni látszik a masnidivat. Annyi helyen találkoztunk már vele, hogy nem halogathatjuk tovább, hogy külön posztot szenteljünk a hírnek, hogy az idei szezon egyik fő díszítőeleme kétségkívül a csokorba kötött szalag. Hordják a hírességek, van egy mániás francia tervező, aki másra sem tud gondolni, és már a hazai üzletekbe is betette nemlétező lábát ez a trend. Bizonyítékok a hajtás után.

Aki olvasta februári riportunkat Madonna jól sikerült estélyéről, az talán emlékszik, micsoda gigantikus masnit egyensúlyozott itt Gwyneth Paltrow a dekoltázsa fölött. Aki nem, az kattintson ide, és frissítse fel emlékezetét. Nem sokkal később a korábbi háziasszony is elleste az ötletet, Madonna gyászos masniján itt a blogban lepődtünk meg. Nemrégiben készített esernyőkörképünkből sem hiányozhattak a masnival díszített darabok (a H&M árusítja őket), igaz, ezeken nem igazi, hanem csak nyomtatott masnik voltak.

A franica tervező, akinek kollekciójáról készült fotók ezt a posztot díszítik, Alexis Mabille. Ő mindenkin túltesz ezen a téren, nála ugyanis csokornyakkendő van a férfiak nyakában, továbbá mintás, szőrös vagy fénylő masnik egyszerűen minden elképzelhető helyen és méretben, még a táskákon is. Ha fel van rá készülve, kattintson ide, és nézegessen masnis mindent. Ha nincs felkészülve, akkor pedig, kérjük, egy keresetlen hozzászólásban adja tudtunkra, kedvet kapott-e a fentiektől ahhoz, hogy saját öltözékét is alkalomadtán egy jókora masnival egészítse ki.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.