Szörnyű cipők jönnek


Itt a tavasz, szép az idő, nyílnak a virágok, nem is tudjuk most még mekkora szerencse a tavaszi szezon, hiszen ősszel borzalmas cipők jönnek. Legalábbis a Prada őszi kollekcióját nézve, és tudjuk milyen a divat, ami a kifutókon, az lesz mindenhol. És nem örülnénk egy ilyen cipődivatnak, mint például ez a kék magassarkú, uszonyokkal, meg szárnyakkal, csempekék színnel, ja és a leukoplatsztra emlékeztető keresztpánttal.


Nem jobb a fekete sem, engem valami gyászoló, perverz őslényre emlékeztet, bár tudom, hogy a lakk nagyon nem akar kimenni a divatból, alapkellék idén minden lakkabát, lakktáska és lakkcsizma. Amennyire tetszettek nekünk a tavaly őszi Prada cipők, annyira utálkozunk most ezektől.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.